Sport
Ja tam lubiłem oglądać jak byłem dzieckiem, oprócz par tanecznych bo to była nuda, ale te skoki to całkiem zacne tam mają i co chwile upadki.
Póki co to mi szkoda Kubicy, tak zajebiście jechał w Monte Carlo.
A dzisiaj drużynówka, skład w sumie trochę zaskakujący, chociaż wg mnie słuszny. Kot niech się leczy, a Żyła to już sam nie wiem.
Póki co to mi szkoda Kubicy, tak zajebiście jechał w Monte Carlo.
A dzisiaj drużynówka, skład w sumie trochę zaskakujący, chociaż wg mnie słuszny. Kot niech się leczy, a Żyła to już sam nie wiem.
Żyle możemy powiedzieć to, co Złoniemił powiedział na zlocie, dostając nowe Kuboty
ale mówiąc poważnie - Kubacki w drużynówce to, moim zdaniem, kompletnie nieporozumienie. Od początku sezonu nie miał ani jednego udanego konkursu (za taki uważam miejsce w drugiej dziesiątce, bo jeśli drużyna chce zdobyć medal w drużynówce, to każdy musi skakać na odpowiednim poziomie), częściej go nie było w ogóle w 30-ce niż był. Przy całej mojej niechęci do klowna Żyły to jest strzał w stopę.
Powody widzę tylko dwa - Kruczek chce pokazać, że walka o miejsca na Soczi się jeszcze nie skończyła (choć chyba każdy, kto widzi konkursy wie, że tak nie jest - Kubacki jest zdecydowanie najsłabszy z nich). Drugi - Kruczek za wszelką cenę nie chce mieć podium w Zakopanym w drużynówce Przypominam, że to właśnie Kubacki spieprzył skok w pierwszych zawodach drużynowych w tym sezonie i Polska była poza podium, a nie wiem, czy nie on też zawalił w poprzednim sezonie, gdy "Orły" mogły nawet wygrać.
Jednym słowem - dziwne to i dzikie...
ale mówiąc poważnie - Kubacki w drużynówce to, moim zdaniem, kompletnie nieporozumienie. Od początku sezonu nie miał ani jednego udanego konkursu (za taki uważam miejsce w drugiej dziesiątce, bo jeśli drużyna chce zdobyć medal w drużynówce, to każdy musi skakać na odpowiednim poziomie), częściej go nie było w ogóle w 30-ce niż był. Przy całej mojej niechęci do klowna Żyły to jest strzał w stopę.
Powody widzę tylko dwa - Kruczek chce pokazać, że walka o miejsca na Soczi się jeszcze nie skończyła (choć chyba każdy, kto widzi konkursy wie, że tak nie jest - Kubacki jest zdecydowanie najsłabszy z nich). Drugi - Kruczek za wszelką cenę nie chce mieć podium w Zakopanym w drużynówce Przypominam, że to właśnie Kubacki spieprzył skok w pierwszych zawodach drużynowych w tym sezonie i Polska była poza podium, a nie wiem, czy nie on też zawalił w poprzednim sezonie, gdy "Orły" mogły nawet wygrać.
Jednym słowem - dziwne to i dzikie...
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Vision pisze:W tamtym roku zawalił Miętus
a, to pardon. Nie zmienia to jednak mojej opinii o Kubackim na 13 konkursów w tym sezonie, w których startował, punktował ledwo w 6-ciu
Ostatnio zmieniony 2014-01-18, 14:33 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Ja mimo wszystko bardziej się o Klemensa obawiam. No ale zobaczymy już za parę godzin jak będzie.
A tak w ogóle co do Kubackiego, on trochę dziwnie skacze, nie wiem czy zauważyłeś, ale zawsze leci strasznie wysoko nad tym zeskokiem, po czym nagle spada.
A tak w ogóle co do Kubackiego, on trochę dziwnie skacze, nie wiem czy zauważyłeś, ale zawsze leci strasznie wysoko nad tym zeskokiem, po czym nagle spada.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tatrzański urwis
A cóż takiego rzekł owy Złoniemił oświeć mnie bo nie uczestniczyłem w zlocie za co nie mogę sobie do tej pory wybaczyć .Pudelek pisze:co Złoniemił powiedział na zlocie, dostając nowe Kuboty
Mimo wszystko stawiam na podium dzisiaj naszych orłów . Sylwia Jaśkowiec fajnie pobiegła w Jakuszycach , i trochę szkoda że Justyny zabrakło w finale , no ale cóż ona nigdy nie była sprinterką i raczej woli długie dystanse .
Ostatnio zmieniony 2014-01-18, 17:22 przez Tatrzański urwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Pudel jak ja to pisałem, to jeszcze Stoch nie skakał, ani ten Wellinger. W ogóle ten Wllinger skakał bliżej niż Stoch i Kubacki, a nota sporo wyższa, dzięki tej rekompensacie. Tak czy tak jest w formie.
Mimo wszystko Kubacki jak teraz skoczy chociaż te 124 metry, to nie będzie można powiedzieć, że zawalił, a jak Murańka skoczy nawet 130 a przegramy, to będzie na niego...
Mimo wszystko Kubacki jak teraz skoczy chociaż te 124 metry, to nie będzie można powiedzieć, że zawalił, a jak Murańka skoczy nawet 130 a przegramy, to będzie na niego...
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 5 razy.