Punkt widzenia zależy od punktu odniesieniaPudelek pisze:można podejrzewać ich o wszystko, ale nie o brak inteligencji - na razie wszystko co robią jest doskonale zaprogramowane i przemyślane...

Piotrek pisze:Słyszałem że partie polityczne (wszystkie, żeby nie było że tylko jedna) opłacają ludzi by Ci na forach, w komentarzach na wszelakich portalach itp. uprawiali ich propagandę, ot tacy spamerzy polityczni.
Najwyraźniej widać to na forach tematycznych, gdzie owi spamerzy pojawiają się tylko w tematach dot. polityki omijając wszelkie inne tematy.
Piotrek pisze:Słyszałem że partie polityczne (wszystkie, żeby nie było że tylko jedna) opłacają ludzi by Ci na forach, w komentarzach na wszelakich portalach itp. uprawiali ich propagandę, ot tacy spamerzy polityczni.
Najwyraźniej widać to na forach tematycznych, gdzie owi spamerzy pojawiają się tylko w tematach dot. polityki omijając wszelkie inne tematy.
telefon 110 pisze:Zamiast pisać pierdoły zajął byś się moderowaniem w tematach merytorycznych.
Ja bym zaczął od miejscowych, potem czas na Małopolskę i Ślůnskbton1 pisze:No właśnie PiotrekByś się w końcu do czegoś przydał
_Sokrates_ pisze:bluejeans pisze:Trochę mnie bawi ten cały nakręcony lęk przed terroryzmem i zamachami w sytuacji, kiedy naród dobrowolnie oddał w ręce terrorystów i zamachowców władzę.
Jedź się pośmiać do Mali. Najlepiej z przesiadką w Paryżu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości