A na serio, nieźle zapierdzielał...
I ani BMW, ani paseratti...Suzuki.
Pudelek pisze:To nie ze świata, ale z odległych o 2 kilometry stawów - poszedłem tam sobie dziś z kumplem i on mówi, aby nagle popatrzeć w niebo: a tam, jak po sznurku, jedno światło za drugim... Tak kilkadziesiąt. Wyglądało to jakby nagle kosmici ewakuowali się z ziemi. Kurde, nie wiedziałem, że satelity latają tak blisko siebie! Potem powtórzyło się to podczas wracania do domu... To było najbardziej ruchome niebo jakie widziałem w życiuNiesamowite
Pudelek pisze:To nie ze świata, ale z odległych o 2 kilometry stawów - poszedłem tam sobie dziś z kumplem i on mówi, aby nagle popatrzeć w niebo: a tam, jak po sznurku, jedno światło za drugim... Tak kilkadziesiąt. Wyglądało to jakby nagle kosmici ewakuowali się z ziemi. Kurde, nie wiedziałem, że satelity latają tak blisko siebie! Potem powtórzyło się to podczas wracania do domu... To było najbardziej ruchome niebo jakie widziałem w życiuNiesamowite
21-latka z Teksasu rzuciła pracę w salonie optycznym, by skupić się na karierze "ludzkiego szczeniaka" w internecie. Dziś zarabia ponad 100 tysięcy dolarów miesięcznie, wrzucając autorskie filmiki na swój profil na OnlyFans.
- Po prostu czuję się jak pies. Chcę się tarzać, aportować i być głaskana, biegać na spacerach i tak dalej. Zawsze zachowywałam się jak szczeniak, choć na początku nie robiłam tego w erotycznym kontekście - tłumaczy Jenna w rozmowie z serwisem Unilad.
- Teraz to moja praca na cały etat. Moje przychody wzrosły 100-krotnie od kiedy zaczęłam być zawodowym szczeniaczkiem. Miesięcznie zarabiam 6-cyfrowe kwoty - mówi Jenna.
Dobromił pisze:Wnioskuję o usunięcie Towarzysza Adriana za próbę reklamy towaru.
No chyba, że jakoś zapłaci.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości