Naparzajmy się
mazeno pisze:jestem trudnym czlowiekiem
Obiektywnie to jesteś nawiedzonym bucem. Nie czujesz tego, że skoro wkurwiasz 99,5% społeczeństwa, to coś z tobą nie tak?
mazeno pisze:chcesz byc kolo mnie to albo ze mna, albo przeciw mnie
tak to sobie mów do koleżków z podwórka. I tak jesteś i będziesz samotnym sfrustrowanym patałachem.
mazeno pisze:ale jesli ze mna, to na moich zasadach
ty i zasady? Przeglądnij sobie własne wpisy, to zobaczysz jedną zasadę - dać upust własnej umysłowej ułomności.
Lecz się.
To był mój ostatni wpis korespondujący z twoimi "postami".
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.
mazeno pisze:ja nie jestem "fajnym" czlowiekiem. jestem trudnym czlowiekiem - chcesz byc kolo mnie to albo ze mna, albo przeciw mnie, albo udawaj, ze cie nie ma.
ale jesli ze mna, to na moich zasadach, a nie zasadach "fajnego" towarzystwa.
Wybacz ale jestem już w takim wieku, że nie muszę decydować do której bandy na podwórku należę.
forumowicze prowadzeni na rzeź?
Ostatnio zmieniony 2015-04-03, 00:08 przez Pudelek, łącznie zmieniany 2 razy.
mazeno pisze:no wiec sie nie wcinaj i czesc.
albo licz sie z moim zdaniem.
Panowie i Panie - ja wiem, że te dwa internetowe ... ( proszę wstawić sobie odpwiednie słowo ) czasami nakręcają to Forum ale może już czas na koniec ?
P.s. Jaka wielka szkoda, że ten nie umiejący pisać nie spotkał się na tym Forum z siejącym miłość vertigo. Mogliby razem poprowadzić mszę za ojczyznę. mazek w mundurze wyklętego z blachą na szyi, a vertigo w stroju kapłana. Jakie piękne i mądre słowa płynełyby z mównicy ...
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu