mazeno pisze:> padłem
no to rzeczywiscie jestes kretynem.
Psem Lucyny ?
mazeno pisze:> padłem
no to rzeczywiscie jestes kretynem.
mazeno pisze:jednego z najwiekszych polakow w calej historii naszego kraju. tak sie sklada, ze ten sam koles byl szefem kk.
Nie sądźcie, że przyszedłem pokój przynieść na ziemię. Nie przyszedłem przynieść pokoju, ale miecz.mazeno pisze:mt 10,34.
Tu się nie ma za co obrażać. W "preludium" skłonny byłem ekipę Pudelka przewieźć do oazy wiecznego spokoju i zabawy, więc zapamiętał, że na forum jest spec od trzody (lub jak ktoś woli: od zlotów). Ma się kilka profesji, dlatego napisałem, że nigdy nie byłem bezrobotnym i bezrobocie mi nie grozi. Najwyżej wyjadę na Ślůnsk i będę doglądał towarzystwomazeno pisze:mnie zwracasz uwage, a dupelkowi - a chocby za "chlewiarza" w strone cepera - juz nie?
mazeno pisze:a chocby za "chlewiarza" w strone cepera - juz nie?
Uzupełnij swą edukację albo poszukaj definicji w internecie (chlew w twoim znaczeniu robią świnie - żaden George i Karolek, ja mogę zmontować kojec, chlew jako budowlę /chlewnię/).Pudelek pisze:chlewiarz - człowiek, który robi chlew. Inna odmiana pojęcia "troll". Tego zapewne w Małopolsce jeszcze nie uczyli
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości