Quiz dla Tatroholików (Tatry)
- kamiltatry
- Kontakt:
- Tępy dyszel
kamiltatry pisze:Tu fragmenty Twoich panoram (1 z Szatana, a 2 z Wołowca Mięguszowieckiego):
telefon 110 pisze:Zgadza się. Dodam że malowany słupek graniczny znajduje się około metra na zachód od kamienia szczytowego(na zdjęciu z panem). Pięknie tam.
O jejku, do tej pory wydawało mi się, że byłem na głównym szczycie Mięguszowieckiego Szczytu Czarnego. Ale dzięki powyższym szczegółowym zdjęciom i opisom, jednak...tylko mi się wydawało, że tam byłem

Głupich topograficznie nie sieją, rodzą się sami.....

EOT
kamiltatry pisze:Gdzie to jest?
Hmm, w lipcu tego roku widziałem podobne ,,ustrojstwo" w bliskich okolicach Szalonego Przechodu.....Ot takie pierwsze skojarzenie....
Tępy dyszel pisze:O jejku, do tej pory wydawało mi się, że byłem na głównym szczycie Mięguszowieckiego Szczytu Czarnego.
Ja byłem trzy razy i wiem

Masz, "tatrologu" talent do dramatycznego wyolbrzymiania

Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- kamiltatry
- Kontakt:
Tępy dyszel pisze:O jejku, do tej pory wydawało mi się, że byłem na głównym szczycie Mięguszowieckiego Szczytu Czarnego. Ale dzięki powyższym szczegółowym zdjęciom i opisom, jednak...tylko mi się wydawało, że tam byłem
Cóż... w takim razie masz powód, aby tam wrócić.

Tępy dyszel pisze:Hmm, w lipcu tego roku widziałem podobne ,,ustrojstwo" w bliskich okolicach Szalonego Przechodu.....Ot takie pierwsze skojarzenie....
Hmm... czyli chodziło Ci o Szaloną Kazalnicę. Nie jest to dobra odpowiedź, ale byłeś blisko.
Dobromił pisze:Szalony Wierch
Tak.
- ŚlepyPaweł