Vlado pisze: bo TOPR nie musiałby wiecznie prosić się o jałmużnę.
A prosi ?

Vlado pisze:bo PTTK też ubezpiecza członków
Już zgarnełem odszkodowanie

Vlado pisze: bo TOPR nie musiałby wiecznie prosić się o jałmużnę.
Vlado pisze:bo PTTK też ubezpiecza członków
Dobromił pisze:A co do "śmigłowca na zawołanie" to ile wg Ciebie takich "akcji" jest w skali roku ?
Dobromił pisze:Ten tekst o wterynarzach to też żart ?
Krzyś66 pisze:bracia Słowacy wprowadzili jedyne sensowne rozwiązanie , u nas to byłby zamach na wolność .
Krzyś66 pisze:Dobromile nie porównuj przeciętnego polskiego turysty do siebie , bo jest miedzy wami przepaść .Tobie owszem może zdarzyć się wypadek , a wielu z "turystów" idących w góry o ten "wypadek " się prosi .
Krzyś66 pisze:Gdyby kilka osób zapłaciło za pomoc w Tatrach , media by to na pewno podchwyciły , to prawdopodobnie część kompletnie nie przygotowanych poprzestała by na spacerach w dolinach
Krzyś66 pisze:Argument że już raz za to płacisz , jest taki oderwany od rzeczywistości , bo w ielu innych sprawach płacisz podwójnie i nie masz na to wpływu.
Pudelek pisze:Czy jak sobie rozwalisz buta i chciałbyś się przetransportować z rynku do browaru, to dzwonisz po pogotowie? A jak nie chcą przyjechać, to krzyczysz, że płacisz podatki, to Ci się należy?
Pudelek pisze:to było jak najbardziej poważne. Ja takich polaczko-gierojów
Vlado pisze:Szuja
Dobromił pisze:I przestań już na każdym kroku pokazywać Swą odrębność.
Dobromił pisze:A jak by to była śląska pizdolina albo śląski ciulik to co byś zrobił ?
Dobromił pisze:Powoli nudzisz jak ceper.
Dobromił pisze:Słabe porówanie.
Pudelek pisze:a co, kłuje w oczy?
Pudelek pisze:wysłałbym go w Tatry aby wezwał śmigłowiec na przejażdżkę... w końcu chętnie zapłacisz
Pudelek pisze:ciekawe że Ty wcale nie nudzisz, za każdym razem pisząc o płaceniu podatków i należącej Ci się z tego powodu darmowej akcji TOPR
Dobromił pisze:jak to polaczki i polskość jest be i fe.
Dobromił pisze:I Twoim zdaniem on czy ona od razu by tak zrobili ?
Dobromił pisze:Ale Ty ( możliwe też, że po prostu podpuszczasz oczekując takiej jak moja reakcji ) co tekst, np taki jak Sprocketa o wypoczynku w Polsce, to za raz pokazujesz argumenty jak tu jest chujowo a np w Slowacji i w Czechach wręcz bombowo
Pudelek pisze:albo możesz zabawić się w jedynie słusznych i narzucać swoją opinię
Pudelek pisze:Polaczki to takie właśnie typy z Tatr, palący śmieci w domach, młode byczki tłukące ludzi na ulicach, rodzinki kopiące okopy na plaży, osoby gnające po wsiach 100 km/h, ci od zamachu smoleńskiego itp. Tak, to jest be i fe.
Pudelek pisze:chyba sam nie wiesz co piszesz...
Dobromił pisze:W sumie to i dla mnie jest to be i fe ale dlaczego od razu "polaczki i polskość" ? Nie może być "słązaczki i śląskość" ?
Dobromił pisze:Po prostu drażni mnie to , że prawie zawsze wytykasz Polsce minusy.
Dobromił pisze:ale i tam znajdziesz od groma minusów
Dobromił pisze:Spójrz kiedyś przychylniejszym okiem na Polskę
Pudelek pisze:próbuję od wielu lat i nie udaje się ;P
Pudelek pisze:może dlatego, że zdecydowana większość tych osobników to nie są Ślązacy?![]()
Pudelek pisze:Podobnie jak krzycząc do kogoś "ty Żydzie"
Pudelek pisze:statystyka struktury demograficznej RP za tym przemawia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości