sokół pisze:to jak potem dzwoni albo pisze smsy z zaproszeniem w góry to od razu wiem, że choćby nie wiem, jaka fajna wycieczka nie była, to nie pojadę.
Ok.
O mnie pisząc, możesz śmiało pisać imieniem, bądź nickiem. Nawet bardziej cenię jednego gościa, co wprost mi napisał, niż osoby, piszące bezosobowo, że są jakieś tam itd.
Nigdy o Pentaxa się nie obrażam, temat aparatów od lat traktuję z przymróżeniem oka. ABC fotografii, mnie świetnie ubawiło.
Cepra pierwszy nie obraziłem, a tekstów o genach itp z jego strony było pełno w moją stronę.
Cóż, mnie akurat nie wzrusza, czy pojadę z osobą zaszczepioną, czy nie, ale zrozumiałem.
Rzeczywiście, miałem wczoraj ochotę poprosić o usunięcie konta, bom jest narwaniec. Na spokojnie jednak nie będę tego robił.
Natomiast, czy mam ochotę czytać pod swoimi relacjami wpisy cepra? Chyba nie. Więc póki co do czytania relacji, zaproszę na swojego bloga, tam mam możliwość usuwania komentarzy, które są nie na temat (np reklamy, takie prostackie, które już się zdarzyły).
Pozdrawiam, jakby co, to ja nikomu nie zamierzam odmówić zaproszenia, bądź wspólnej wycieczki, więc jakby co zapraszam. Wtedy też będzie można na spokojnie ogadać choćby ten temat, który większość tak wzburzył, a pewnie z racji słowa pisanego, nie został dobrze wyjaśniony/ bądź zrozumiany opacznie.