_laynn pisze:
Plusem starej korony i nowej też jest wypromowanie całych polskich gór.
Pudelek pisze:_laynn pisze:
dla mnie to żaden plus. Zdecydowanie wolałbym opcję, żeby ludzie tłoczyli się w tych najbardziej popularnych miejscach, a całą resztę zostawili w spokoju
_laynn pisze:O to ja jestem spokojny.
.
_laynn pisze:Coldman pisze:Rozmawialiśmy już sporo w tym temacie na forum
http://gorybezgranic.pl/viewtopic.php?f=1&t=6433
I taką postawą w ustalaniu było odrzucenie Pogórzy. A po drugie już widzę tutaj w tej liście niekonsekwencje. Gęsia Szyja wrzucona, z powodu tego, że jest na niej szlak, a do kilku innych szczytów też nie ma szlaku, a są na liście.(Tak wiem Tatry, ale pod Małą Królową Kopę można całkiem blisko dojść)
Dlatego ja zamiast się spuszczać na konkretne szczyty wolę odwiedzać pasma górskie.
A post napisałem na odpowiedź Wioli - no i to chyba pierwsza lista tej "nowej" korony.
Co do Ślęży - zawsze mnie dziwiło/nie dziwiło jej wstawienie, a wyższej Magury Witowskiej nie. (dziwiło bo to nie pasmo górskie - nie dziwi bo jednak to konkretna góra jest).
buba pisze:Pudelek pisze:_laynn pisze:
dla mnie to żaden plus. Zdecydowanie wolałbym opcję, żeby ludzie tłoczyli się w tych najbardziej popularnych miejscach, a całą resztę zostawili w spokoju
No dokładnie!_laynn pisze:O to ja jestem spokojny.
.
No a ja niekoniecznie. W wiele miejsc prawie nikt by nie docierał, gdyby nie to że wciągnięto go na listę jakiś koron. I nawet tam juz cieżko o spokój. Dziwiliśmy się skąd taki ruch w dziwnym miejscu i okazywało sie, że to owi zaliczacze list. Mnie to jakoś wcale nie cieszy.
Pudelek pisze:ja to powiedział mój kolega przewodnik beskidzki:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości