Wieści z gór
Re: Wieści z gór
https://youtu.be/qI2OiXzu3Rc?si=5n_jm9yWOvWX6pv1
Ten film jest mega szkodliwy, aż przykro mi go komentować. Jak sobie TPN obejrzy to mandacik na 10000 będzie xD
Ten film jest mega szkodliwy, aż przykro mi go komentować. Jak sobie TPN obejrzy to mandacik na 10000 będzie xD
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Coldman pisze:https://youtu.be/qI2OiXzu3Rc?si=5n_jm9yWOvWX6pv1
Wyprawa życia

Pamiętam że mają fajny żurek, a pomidorowa też nie była jakaś zła, Księżulo ostatnio coś słabo ocenia

Czyli to już nie ten Książulo, co kiedyś?
Faktem jest, że robi furorę w internecie, moi synowie oglądają go regularnie. Faktem jest, że nie jest to kanał turystyczny. Faktem jest, że ostatnio trochę schudł mimo kebabowej diety.

mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Ja też do lubię sobie obejrzeć dla rozrywki, jak jest jakiś ciekawy temat odcinka, no ale tutaj się mocno popisał.
Straż Parku Narodowego już zajęła się sprawą xD
Straż Parku Narodowego już zajęła się sprawą xD
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
- Tępy dyszel
bardzo dobrze. Prewencyjnie. Za internetową tępotę.
- sprocket73
- Kontakt:
Ale zajęła się z jakiego powodu? Nie wolno krytykować jedzenia w schronisku? 

SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
Przeleciałem ten materiał, typowy książulowy film, co tam jest nie w porządku? Że robił kebaba na maszynce przy Wodogrzmotach? No chyba tylko tyle, bo reszta to standard.
To jest jedna z tych zagadek wszechświata, których nie potrafię rozwiązać: jak można marnować czas na oglądanie takiego typa? 

Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Pudelek pisze:To jest jedna z tych zagadek wszechświata, których nie potrafię rozwiązać: jak można marnować czas na oglądanie takiego typa?
Ja tak przescrollowałem w 5 minut, bo inaczej się nie da. Ale oglądalność ma gość imponującą

Kara za latanie dronem do 10000zł, do tego używanie kuchenki. A dalej to już dawanie najgorszego przykładu. 700 tysiecy osób już to widziało głównie w wieku 18-30 lat. Jeśli Książulo sobie może od tak na yolo iść to czemu nie inni. Oni bez ogarniętego noclegu szli, z kebabem w plecaku 
Niech się cieszą, że szli w tygodniu przy brzydkiej pogodzie, bo tak to by na glebie spali
On nie wiedział, że zimą są zamykane niektóre szlaki. Doszli do Morskiego Oka i musieli się cofać.
A przecież dobrze wiecie, że wypadki zdarzają się głównie z braku przygotowania pod względem sprzętu i oczywiście wiedzy.
Możecie powiedzieć, że przesadzam, ale przy takiej oglądalności zawsze się znajdą tacy średnio mądrzy, co będą chcieli sobie coś podobnego ogarnąć z myślą, że się nocleg dla nich na pewno znajdzie i sobie ze wszystkim poradzą. Jesteśmy Polakami, możemy odwalić wszystko xD
Człowiek uczy się na błędach, Książulo miał prawo wielu rzeczy nie wiedzieć. Ja się czepiam tego filmu, tylko z powodu tego, że mógłby po prostu podkreślić bardziej te kwestie bezpieczeństwa/przygotowania.
Jakby dostał mandat od TOPR i wtedy napisał chociażby na FB, parę słów właśnie na ten temat to byłoby git.

Niech się cieszą, że szli w tygodniu przy brzydkiej pogodzie, bo tak to by na glebie spali

On nie wiedział, że zimą są zamykane niektóre szlaki. Doszli do Morskiego Oka i musieli się cofać.
A przecież dobrze wiecie, że wypadki zdarzają się głównie z braku przygotowania pod względem sprzętu i oczywiście wiedzy.
Możecie powiedzieć, że przesadzam, ale przy takiej oglądalności zawsze się znajdą tacy średnio mądrzy, co będą chcieli sobie coś podobnego ogarnąć z myślą, że się nocleg dla nich na pewno znajdzie i sobie ze wszystkim poradzą. Jesteśmy Polakami, możemy odwalić wszystko xD
Człowiek uczy się na błędach, Książulo miał prawo wielu rzeczy nie wiedzieć. Ja się czepiam tego filmu, tylko z powodu tego, że mógłby po prostu podkreślić bardziej te kwestie bezpieczeństwa/przygotowania.
Jakby dostał mandat od TOPR i wtedy napisał chociażby na FB, parę słów właśnie na ten temat to byłoby git.
Coldman pisze:Kara za latanie dronem do 10000zł, do tego używanie kuchenki.
To rozumiem. Reszta to zwykła głupota, jaka się panoszy w Tatrach coraz bardziej.
- sprocket73
- Kontakt:
A miał raczki? Pytam bo ja tak 5 sekund obejrzałem...
SPROCKET
sprocket73 pisze:A miał raczki? Pytam bo ja tak 5 sekund obejrzałem...
Wnioskując z jednego urywka to raczej mają.
Miał prawo nie wiedzieć… jakoś ostatnio wielu korzysta z tego „prawa”, a mnie się zdaje, że warto byłoby się jednak zorientować co i jak, zanim się zaszczyci Tatry swoją obecnością.
Im łatwiejszy dostęp do wiedzy, tym chyba mniejszy na nią popyt.
Im łatwiejszy dostęp do wiedzy, tym chyba mniejszy na nią popyt.
Coldman pisze:Straż Parku Narodowego już zajęła się sprawą xD
Potwierdzam.
Z tym, że efekt będzie taki, że po całej akcji debilowi tylko zwiększy się oglądalność a inne barany jeszcze mu zrzutkę zrobią na mandaty.