vidraru pisze:Nie ja założyłam stronę na fb, ale powiem tylko tyle - "dziękuję" za wsparcie. Widzę, że nie ma sensu tego kontynuować. To forum upada i smutno na to patrzeć.creamcheese pisze:Ludzie idą na łatwiznę i zamiast pisać relacje wrzucą kilka fot na fb i tyle
A kiedy Ty napisałeś jakąś relację?creamcheese pisze:Oby nie był to początek zmierzchu forum.
Wręcz przeciwnie, rozpoznają nas ludzie i czytają. Nie każdy ma ochotę przystępować do forum. Zwłaszcza takiego dumnego samego z siebie.
vidraru pisze:Dobra, czyli mam pod każdym postem przypominać, że istniejemy i kierować na forum?
Vision pisze:wg mnie bez sensu, taka jakby to powiedzieć, tania i nachalna wręcz reklama.
Vision pisze: Ale teraz bardziej mi się podoba, jak jest tam coś bardziej ciekawego i twórczego
Vision pisze: Zawsze też można wspomnieć o jakimś konkursie czy czymś na forum.
Vision pisze:Ale prezentacje wyników z konkursu zdjęciowego już jakiś tam odzew i reakcje miały, nawet nie taką małą.
Vision pisze:Co do upadania naszego forum poprzez FB, to sama strona nasza na FB, raczej się do tego nie przyczynia
Vision pisze:Poza tym nawet po tym temacie widać, że nie ma się czego za bardzo obawiać. Jest tu wielu użytkowników, które na facebooka, nawet spojrzeć nie chce, bo woli forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości