Szydercze okno pogodowe w górach |
Autor |
Wiadomość |
sprocket73

|
|
|
|
 |
laynn

|
Wysłany: 2023-02-17, 12:40
|
|
|
A więc jednym postem, zostałem przez kilka osób ustanowiony ekspertem...
Nie dziwcie się proszę, że nie odpisuje w kogoś relacjach, bo strach na forum coś napisać.
Sprockecie, co wy palicie/pijecie?
Bo może warto przejść na to:
na pewno zdrowsze |
|
|
|
 |
sprocket73

|
|
|
|
 |
Dobromił

|
Wysłany: 2023-02-17, 13:18
|
|
|
laynn napisał/a: | Nie dziwcie się proszę, że nie odpisuje w kogoś relacjach, bo strach na forum coś napisać. |
Ja się jednemu dziwię.
Pewien czas temu uroczyście napisałeś, że "Niemniej to mój ostatni post na forum."
A tu dalsza radosna twórczość forumowa w Twoim wydaniu. To, że innych masz w poszanowaniu to jeszcze w miarę OK. Ale że samego siebie tak traktujesz ?
Nie wiem co Ty pijesz / palisz ale weź się za siebie. |
_________________ Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu |
|
|
|
 |
sprocket73

|
Wysłany: 2023-02-17, 14:18
|
|
|
laynn napisał/a: | A więc jednym postem, zostałem przez kilka osób ustanowiony ekspertem... |
No dobra, był taki moment w relacji Coldmana, gdzie mając prawdopodobnie całkowicie dobre intencje, napisałeś "Twoje wycieczki są takie z powiewem świeżości, której większości na tym forum brak", co parę osób odebrało jako osobisty przytyk. Myślę, że w zasadzie było to nieporozumienie. No ale potem poszła mała lawinka, złośliwości, wyszydzania, podśmiechujek.
Teraz każdy robi co może, żeby w jego wycieczkach było więcej świeżości
Nie obrażaj się. Pisz co chcesz i gdzie chcesz. Po prostu rób swoje - piszę to całkowicie poważnie. |
_________________ SPROCKET
http://gorybezgranic.pl/n...-kim-vt1876.htm |
|
|
|
 |
laynn

|
Wysłany: 2023-02-17, 15:22
|
|
|
Dobromił napisał/a: | Ale że samego siebie tak traktujesz ? |
Poproszono mnie o zmianę decyzji. I tyle.
sprocket73 napisał/a: | napisałeś "Twoje wycieczki są takie z powiewem świeżości, której większości na tym forum brak", co parę osób odebrało jako osobisty przytyk. |
Napisałem, bo tak uważam, po prostu nikt po latach chodzenia po górach, nie będzie miał takiej świeżości w ich poznawaniu jak ktoś wchodzący w ten świat.
sprocket73 napisał/a: | Myślę, że w zasadzie było to nieporozumienie |
No właśnie. Nie miałem żadnych intencji nikogo obrażania.
sprocket73 napisał/a: | No ale potem poszła mała lawinka, złośliwości, wyszydzania, podśmiechujek. |
O właśnie. I czemu we mnie można, ale mnie nie?
Niemniej, Witku dziękuje za napisanie tego wprost. Szkoda, że od razu nie można tego było tak napisać.
Dobromił napisał/a: | Nie wiem co Ty pijesz / palisz ale weź się za siebie. |
Żeby już nie tworzyć dram, awantur, Łukaszu na prawdę nie musisz czytać moich wypowiedzi, relacji.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
sokół

|
Wysłany: 2023-02-17, 15:33
|
|
|
Dobromił napisał/a: | Pewien czas temu uroczyście napisałeś, że "Niemniej to mój ostatni post na forum."
A tu dalsza radosna twórczość forumowa w Twoim wydaniu. To, że innych masz w poszanowaniu to jeszcze w miarę OK. Ale że samego siebie tak traktujesz ? |
To ja Go poprosiłem, żeby wrócił. Może tak być, że ktoś jeszcze. Tak, czasem się nie zgadzamy i co najmniej dwa razy mnie poważnie wkurwił, ale lubie Go i lubię Jego relacje. I uważam, że powinien być na forum i pisać, być sobą. Nawet jesli komuś jest to nie na rekę. |
_________________ Lepiej paść na stojąco, niż przetrwać bitwę na kolanach |
|
|
|
 |
Dobromił

|
Wysłany: 2023-02-21, 09:09
|
|
|
laynn napisał/a: | Poproszono mnie o zmianę decyzji. I tyle. |
sokół napisał/a: | To ja Go poprosiłem, żeby wrócił. |
Trudne Sprawy połączone z kinem familijnym.
sokół napisał/a: | I uważam, że powinien być na forum i pisać, być sobą. Nawet jesli komuś jest to nie na rekę. |
Słowa rozdzierające serce.
laynn napisał/a: | Żeby już nie tworzyć dram, awantur, Łukaszu na prawdę nie musisz czytać moich wypowiedzi, relacji. |
A jednak poczytam. I relacje i Twe opinie na temat innych.
laynn napisał/a: | Nie dziwcie się proszę, że nie odpisuje w kogoś relacjach, bo strach na forum coś napisać. |
Gdy czytam teksty typu : TWA, nie można mieć własnego zdania, spiski, grupy nacisku, niszczenie wszystkich innych, donosiciele, itd ...
Ile Wy macie lat ? Wy naprawdę wierzycie w to co piszecie ? Ile jeszcze razy będziecie publicznie rozdzierać szaty i demonstracyjnie opuszczać czy to forum czy grupę na messenger ? Jest to trochę zabawne ale i też żenujące.
Serdecznie pozdrawiam i życzę kolejnych udanych wycieczek. Mam w tym roku w planach Rysiankę i Romankę. |
_________________ Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu |
|
|
|
 |
laynn

|
Wysłany: 2023-02-24, 13:09
|
|
|
Dobromił napisał/a: | A jednak poczytam. I relacje i Twe opinie na temat innych. |
Dobromił napisał/a: | tu dalsza radosna twórczość forumowa w Twoim wydaniu. |
Panie się zdecyduj, bo się gubisz |
|
|
|
 |
moocharsky
|
Wysłany: 2023-03-03, 11:30
|
|
|
Fajna relacja, moje rejony. Idąc w prawo przy pętli (tam skąd zawracaliście) można dojść do zielonego szlaku na Rysiankę - w miejscu gdzie szlak spotyka się z drogą (częsty wariant do podjazdu rowerem od strony Żabnicy, pieszo nie polecam), za to jest to fajna alternatywa dla szlaku na Boraczą ponieważ nie ma tam tłumów a odległościowo jest podobnie. |
|
|
|
 |
maurycy

|
Wysłany: 2023-03-05, 18:57
|
|
|
Trasa - mój typ, jak mam komuś nowemu polecić coś na szybko w górach 😁 |
|
|
|
 |
laynn

|
Wysłany: 2023-03-08, 09:56
|
|
|
moocharsky napisał/a: | (tam skąd zawracaliście) można dojść do zielonego szlaku na Rysiankę |
Na Rysiankę muszę jeszcze powchodzić właśnie idąc poza szlakiem, więc dzięki za sugestię
maurycy napisał/a: | jak mam komuś nowemu polecić coś na szybko w górach |
No to jest klasyczna klasyka ta trasa |
|
|
|
 |
|