Czas na odpoczynek od gór. Wakacje!!! |
Autor |
Wiadomość |
Sebastian

|
Wysłany: 2022-08-10, 17:32
|
|
|
Piotrek napisał/a: | Lyann, co by nie mówić o dyskusji na ostatnich stronach, to łącznie masz ich w relacji 5.
Mnie się ledwo druga otwarła |
Zawsze było wiadomo, że kontrowersje się lepiej sprzedają
To naoczny znak, że forum jeszcze żyje. |
_________________ mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
laynn

|
Wysłany: 2022-08-10, 19:50
|
|
|
Piotrek, ale wolałbym jakieś konstruktywne uwagi a nie takie przypierdzielenie się, dla jakiejś głupiej zasady |
|
|
|
 |
laynn

|
Wysłany: 2022-08-10, 19:54
|
|
|
A nie, czekaj, ja przecież chciał całowania po tyłku, że tak świetnie urlop spędziłem |
|
|
|
 |
Piotrek

Wiek: 48 Dołączył: 06 Lip 2013 Posty: 10489 Skąd: Żywiec-Sienna
|
Wysłany: 2022-08-10, 20:08
|
|
|
...i 6 |
|
|
|
 |
Piotrek

Wiek: 48 Dołączył: 06 Lip 2013 Posty: 10489 Skąd: Żywiec-Sienna
|
Wysłany: 2022-08-10, 20:11
|
|
|
Sebastian napisał/a: | Piotrek napisał/a: | Lyann, co by nie mówić o dyskusji na ostatnich stronach, to łącznie masz ich w relacji 5.
Mnie się ledwo druga otwarła |
Zawsze było wiadomo, że kontrowersje się lepiej sprzedają
To naoczny znak, że forum jeszcze żyje. |
Podobnie jak w kioskach Ruchu kiedyś - Skandale schodziły na pniu, a Poznaj Swój Kraj obrastał kurzem. |
|
|
|
 |
Dobromił

|
Wysłany: 2022-08-12, 13:10
|
|
|
Piotrek napisał/a: | Podobnie jak w kioskach Ruchu kiedyś - Skandale schodziły na pniu, a Poznaj Swój Kraj obrastał kurzem. |
To i ja dołożę cegiełkę do podsumowania Piotra :
- kilkanaście zdjęć elementów zabytkowych - OK; to dla mnie zawsze jest najważniejsze w turystyce miejskiej
- przekaz informacji o danych miejscach - OK ale do Pudla daleko; jaki ten Pudel jest to jest ale jednak w tego typu relacjach powinien być wzorem
- tematy bliskie "Trudnym Sprawom" zostawiam bez komentarzy
- z tego co kojarzę to Ty Laynn, w tym roku byłeś w górach może z kilkanaście razy. To od czego Ty chciałeś odpocząć ?
Amen !
Niech żyje turystyka miejska ! Niech żyje turystyka górska ! Niech żyje turystyka mieszana ! |
_________________ Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu |
|
|
|
 |
laynn

|
Wysłany: 2022-08-12, 15:24
|
|
|
Dobromił napisał/a: | jaki ten Pudel jest to jest ale jednak w tego typu relacjach powinien być wzorem |
Ależ ja do jego relacji nie mam nic tu się mnie przyczepił jak rzep do psiego ogona Dobromił napisał/a: | To od czego Ty chciałeś odpocząć ? |
Patrz Dobromił napisał/a: | "Trudne Sprawy" |
a nowych nie będę pisał
Możesz też zajrzeć do relacji włodarza:
włodarz napisał/a: | A najważniejsza zasada urlopu to: niczego nie muszę, mogę wszystko. |
|
|
|
|
 |
Dobromił

|
Wysłany: 2022-08-14, 14:31
|
|
|
laynn napisał/a: | Ależ ja do jego relacji nie mam nic |
Ależ mnie kompletnie nie obchodzi co do jego relacji masz - ja piszę , że że jego relacje "miejsko - historyczne" są wzorcowe.
A jak chciałeś odpocząć od "Trudnych Spraw" to tak nazwij relację. Będzie dramatyczniej. |
_________________ Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu |
|
|
|
 |
laynn

|
Wysłany: 2022-08-16, 18:51
|
|
|
Dobromił napisał/a: | ja piszę , że że jego relacje "miejsko - historyczne" są wzorcowe |
w mojej relacji?
Dobromił napisał/a: | chciałeś odpocząć od "Trudnych Spraw" to tak nazwij relację. Będzie dramatyczniej. |
Moja relacja, mój tytuł, moje trudne sprawy. I tak pewna część osób zrozumie co chce. |
|
|
|
 |
Wiolcia

|
Wysłany: 2022-08-16, 21:01
|
|
|
Wracam po dłuższej nieobecności i oczom nie wierzę, ile postów tu natrzaskane... No fajnie, nigdy nie pomyślałabym, by się wypowiadać na temat czyjegoś urlopu w tak krytyczny sposób. Można mieć różne wizje chodzenia/ wypoczywania i napisać o tym, ale normalnie. A tu tak jakoś nieprzyjemnie się zrobiło... Nie wiem, co tak się niektórzy uczepili tej relacji. |
|
|
|
 |
Adrian
Cieszynioki

|
Wysłany: 2022-08-16, 21:14
|
|
|
Wiolcia napisał/a: | Wracam po dłuższej nieobecności i oczom nie wierzę, ile postów tu natrzaskane... No fajnie, nigdy nie pomyślałabym, by się wypowiadać na temat czyjegoś urlopu w tak krytyczny sposób. Można mieć różne wizje chodzenia/ wypoczywania i napisać o tym, ale normalnie. A tu tak jakoś nieprzyjemnie się zrobiło... Nie wiem, co tak się niektórzy uczepili tej relacji. |
Zazdrość |
|
|
|
 |
laynn

|
Wysłany: 2022-08-18, 09:50
|
|
|
Wiolcia, - Wiolciu, ja nie mam po prostu humoru