Biwak w Górach Stromych (zwanych też Suchymi czy Kamiennymi) (2023) |
Autor |
Wiadomość |
TNT'omek

Wiek: 54 Dołączył: 14 Sie 2013 Posty: 2517 Skąd: Beskid Mały
|
Wysłany: 2023-09-07, 21:05
|
|
|
Tabliczka "Czarnek" nie wróży nic dobrego
Do tego szlak w stylu rasta, może się komuś z tęczą skojarzyć i ...po lesie będzie. Wytną |
_________________ in omnia paratus... |
|
|
|
 |
buba

|
Wysłany: 2023-09-08, 09:21
|
|
|
TNT'omek napisał/a: | Tabliczka "Czarnek" nie wróży nic dobrego |
Tez troche mielismy obawy czym sie taki nocleg moze skonczyc, ale nie bylo wyboru
TNT'omek napisał/a: | Do tego szlak w stylu rasta, może się komuś z tęczą skojarzyć i ...po lesie będzie. Wytną |
Inne lasy nie mają tęczy a i tak je rżną - moze wiec własnie to je ocali?? bo drwale będą się bali,ze ich oskarżą o brak miłosci do grup wybranych? |
_________________ "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia.. |
|
|
|
 |
Piotrek

Wiek: 48 Dołączył: 06 Lip 2013 Posty: 10689 Skąd: Żywiec-Sienna
|
Wysłany: 2023-09-10, 20:22
|
|
|
Na znacznym odcinku trasa mi znana . I podoba mi się bardzo, jak z resztą ogólnie te rejony. Mają w sobie jakiś dziwny magnetyzm, łącznie totalnym w nastroju Wałbrzychem.
O Sokołowsku widziałem ostatnio reportaż, że z wioseczki robi się coś na wzór wsi artystycznej. |
|
|
|
 |
buba

|
Wysłany: 2023-09-10, 22:21
|
|
|
Piotrek napisał/a: | Na znacznym odcinku trasa mi znana . I podoba mi się bardzo, jak z resztą ogólnie te rejony. Mają w sobie jakiś dziwny magnetyzm, łącznie totalnym w nastroju Wałbrzychem.
|
Nam się tez bardzo podobała ta trasa - a jakby mozna jeszcze wyciac stamtad Sokołowsko i Andrzejowke (i np. wyslac na ksiezyc) to juz w ogole totalna rewelacja!
Piotrek napisał/a: | O Sokołowsku widziałem ostatnio reportaż, że z wioseczki robi się coś na wzór wsi artystycznej. |
A to jakos nie zauważylismy. Raczej robiło wrazenie przerobienia wioski na dyskoteke dla małolatów. Ale moze to kwestia terminu - i w długi weekend to nawet artysci wolą się schować w piwnicy i na wszelki wypadek przeczekać tornado |
_________________ "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
Ostatnio zmieniony przez buba 2023-09-10, 22:23, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
sprocket73

|
Wysłany: 2023-09-10, 22:33
|
|
|
buba napisał/a: | Mysle, ze ta ściezka wpadła by w jego gusta! |
Super sprawa, radosna turystyka
Kabak dociążony plecakiem proporcjonalnie największym z całej waszej trójki wygląda niesamowicie. Do tego jeszcze planuje trasy 3 dniowe |
_________________ SPROCKET
http://gorybezgranic.pl/n...-kim-vt1876.htm |
|
|
|
 |
buba

|
Wysłany: 2023-09-23, 20:57
|
|
|
sprocket73 napisał/a: | Kabak dociążony plecakiem proporcjonalnie największym z całej waszej trójki wygląda niesamowicie. Do tego jeszcze planuje trasy 3 dniowe |
Najlepsze jak domagała się, aby zabrac picie z jej plecaka a dowiązać drugą karimatę! Bo byłoby lżej a wyglądało bardziej spektakularnie! Skubana jak kombinuje!
A na przyszły rok mamy kolejny złowrogi plan - obwieszenie kabaczego roweru sakwami. Bo to głupio, że my jak wielbłądy, ze śpiworami na kierownicy, przyczepką a ona z obciążenia ma tylko dzwonek! |
|
|
|
 |
Lidka
Lidka

|
Wysłany: 2023-09-24, 06:09
|
|
|
wsadzi tam na bank wszystkie śpiwory-są spore ale lekkie |
_________________ Podróżnik widzi to, co widzi. Turysta widzi to, co przyszedł zobaczyć. (Gilbert Keith Chesterton). |
|
|
|
 |
buba

|
Wysłany: 2023-10-06, 17:06
|
|
|
Lidka napisał/a: | wsadzi tam na bank wszystkie śpiwory-są spore ale lekkie |
Mam nadzieje! To by była duza pomoc! |
|
|
|
 |
|